Холодні закуски: Карпаччо з вух, Вітелло тоннато, Палітра сирів з сезонними фруктами та медовими сотами, Карпаччо із телятини з руколою та пармезаном, Брускети з томатами канкасе та сиром горгонзолла, Оселедець власного посолу, Брускети зі слабосоленим лососем, томатами черрі та вершковим сиром, Брускети з ростбіфом, соусом Тонато та в`яленими томатами, Брускети з тар-таром з тунця та м`ятним авокадо, Карпаччо з лосося, Антипасто, Тар-тар з витриманої телятини, Мікс сиров`яленого м`яса (до пива), Сало власного копчення та сало в пряних спеціях, Курячий паштет з цибулевим конфітюром, Брускети із запеченими овочами та соусом "Песто"