
Курячі крильця в абрикосовій глазурі
193 ₴
400 г
Три Слона

Курячі крильця в абрикосовій глазурі
193 ₴
400 г

Медальйони з індички
233 ₴
350 г

Телячі щоки
237 ₴
330 г

Курячий шніцель цезар
197 ₴
260 г

Стейк свинний
381 ₴
300 г

Куряче філе в беконі
217 ₴
350 г

Бутерброд розірви рот
157 ₴
420 г

Курячі гомілки
193 ₴
400/50 г
Баварські реберця
Соковиті свинні реберця мариновані в часнику, коріандрі та розмарині, запікаються з медовою скоринкою, подаються з тушкованю капустою, соусом BBQ, посипаються зеленню та чилі.
351 ₴
300 г
Підкопчений язик
Шматки підкопченого яловичого язика, обсмажені на грилі, подаються на картопляному пюре, з соусом з лісових грибів, поливається олією з петрушки, та копченої паприки, посипається чилі, зеленню, та мікрозеленню.
257 ₴
340 г
Запечені перепілки
Мариновані в часнику та соєвому соусі, подаються з картоплею пай та медовим дресінгом.
267 ₴
390 г
Теляча печінка
Тушкована у вершках з цибулею та соєвим соусом, подається з вершковим картопляним пюре, поливається оліями з петрушки та копченої паприки, посипається чилі, перцем розе, зеленню та мікрозеленню.
157 ₴
400 г