Курячі крильця в абрикосовій глазурі
167 ₴
400 г
Три Слона
Курячі крильця в абрикосовій глазурі
167 ₴
400 г
Телячі щоки
217 ₴
330 г
Курячий шніцель цезар
187 ₴
260 г
Стейк свинний
291 ₴
300 г
Курячі гомілки
Мариновані в соєвому соусі та смажені у фритюрі, подаються з соусом BBQ, посипаються зеленню та чилі.
167 ₴
400/50 г
Підкопчений язик
Шматки підкопченого яловичого язика, обсмажені на грилі, подаються на картопляному пюре, з соусом з лісових грибів, поливається олією з петрушки, та копченої паприки, посипається чилі, зеленню, та мікрозеленню.
247 ₴
340 г
Куряче філе в беконі
Запечене пряне куряче філе в хрусткому беконі подається з картопляною вафлею, соусом з лісових грибів, копченою олією, томатами чері та чилі.
187 ₴
Недоступно
Медальйони з індички
Філе індички, в пряних спеціях, подається з кукурудзою фрі та соус дорблу.
207 ₴
350 г
Запечені перепілки
Мариновані в часнику та соєвому соусі, подаються з картоплею пай та медовим дресінгом.
247 ₴
390 г
Теляча печінка
Тушкована у вершках з цибулею та соєвим соусом, подається з вершковим картопляним пюре, поливається оліями з петрушки та копченої паприки, посипається чилі, перцем розе, зеленню та мікрозеленню.
147 ₴
400 г
Бутерброд розірви рот
Чіабата, соус песто, айолі, помідори, руккола, сир сулугуні,куряче бедро, цибуля фрі.
147 ₴
Недоступно
Баварські реберця
Соковиті свинні реберця мариновані в часнику, коріандрі та розмарині, запікаються з медовою скоринкою, подаються з тушкованю капустою, соусом BBQ, посипаються зеленню та чилі.
261 ₴
300 г