Меню України: Мазурики по-Волинськи (Волинська обл.), Сирна запіканка (Львівська обл.) за 100 г, Банош з бринзою (Івано-Франківська обл.), Ведерей з печеною картоплею (Хмельницька обл.), Деруни з сиром, сметаною та зеленню (Житомирська обл.), Котлета по-київськи (Київська обл.), Вареники (Кіровоградська обл.), Хамса (Миколаївська обл.), Карасі смажені (Дніпропетровська обл.) за 100 г, Паштет з телячого лизня (Донецька обл.), Гречані ковбаски зі шкварками (Харківська обл.) за 100 г), Качана каша з білими грибами та сиром том (Полтавська обл.), Верещака (Запорізька обл.), Крокети картопляні з сиром та грибним соусом (Рівненська обл.), Гомбовці (Закарпатська обл.), Форель тушкована в сметані (Чернівецька обл.) за 100 г, Мачанка (Тернопільська обл.), Сало по-курінівськи (Вінницька обл.), Червоний борщ (Черкаська обл.), Форшмак (Одеська обл.), Помідори малосольні (Херсонська обл.) за 100 г, Чебурек (Крим), Холодний суп м`ясний (Луганська обл.), Галушки картопляні з підсоленим сиром (Сумська обл.), Холодний червоний борщ (Чернігівська обл.)