Гарячі страви: Судак по-полтавськи, Судак з овочами у червоному соусі, Судак смажений з цибулею, Судак по-прованськи, Скумбрія з томатами та маринованими огірками, Сом у хрусткій шубі, Сом по-домашньому, Рибні котлети, Курка тушкована з овочами, Відбивна домашня з курки, Відбивна домашня зі свинини, Сковорідка по-селянськи, Печінка яловича смажена з грибами у вершкового соусі, Курячі нагетси, Свинина з печеними яблуками, Печінка куряча фламбе з яблуками, Курячо-сирний біфштекс, Курка з грибами та зеленим горошком у білому соусі, Бефстроганов з грибами, Курка запечена з томатами та баклажанами, Медальйони зі свинини з курагою, Яловичина з томатами, сиром та соусом Песто, Яловичина з овочами, Сковорідка рибна, Смаженина на пательні, Медальйони зі свинини з печеними яблуками, Мариновані медальйони із яловичини з соусом Аджика