Гарячі страви: Телячий стейк з грушею та медовими горішками, Медальйони зі свинини у беконі на овочевій подушці, Рулетики зі свинини з м`яким сиром у беконі, Стейк зі свинини з овочами та соусом "Ткемалі", Куряче філе зі шпинатом і сиром сулугуні, Телячий антрекот з овочами та соусом "Ткемалі", Дорадо з овочевим гарніром і соусом "Песто", Сом з овочами у вершковому соусі, Скумбрія запечена з сиром сулугуні та зеленню, Форель річкова запечена з овочами, Індичка з беконом та овочами, Свинина у вершковому соусі з картопляними оладками, Баранина з овочами, Баранина у медово-гірчичному соусі, Сьомга у медово-гірчичному соусі, Телячий стейк з баклажанами та соусом "Барбекю", Телятина під вишневим або смородиновим соусом, Хашлама з телятини з овочами, Хашлама з баранини з овочами, Свинина по-мисливськи, Стейк з ошийка з соусом "Тірей", Стейк з ошийка під "Мегрельським" соусом, Судак зі шпинатом під соусом "Пармезан", Судак запечений під сиром моцарелла, Судак під креветковим соусом і пюре з броколі, Форель річкова запечена з креветками, Форель річкова відварна з тархуном, Курча табака з соусом "Ткемалі", Куряче філе з мигдалем і грибами, Качине філе в апельсиновому соусі, Печінка куряча у вершково-гірчичному соусі, Куряче філе з яблуком та персиком