Холодні закуски: Ніжний паштет з курячої печінки, Карпаччо з телятини на вершковому соусі, Асорті сирів, М`ясне асорті, Тар-тар з лосося та гуакамоле, Тар-тар з телятини, Форшмак з тостами, Оселедець з картоплею по-селянськи, Тріо брускет з рубленим лососем та крем-сиром, Тріо брускет з томатами, сиром фета та соусом Песто, Тріо брускет з камамбер гриль, в`яленими томатами та прошутто, Тріо брускет з соковитою грушею, горгонзолою та медом, Тріо брускет з гуакамоле та яйцем скрембл, Соління, Вітелло Тоннато з підкопченою телятиною сувід на соусі з тунця, Бастурма, Тартар з креветками та гуакамоле, Лосось слабосолоний, Карпаччо з сала, Домашня ковбаска, Прошуто