Основні страви: Куряча грудинка з рисом під грибним соусом, Куряча грудинка зі шпинатом під медово-гірчичним соусом, Лосось під вершково-ікорним соусом, Скумбрія гриль на шпинатній подушці, Качина ніжка конфі з кус-кусом, Медальйони з яловичини, Курячий шніцель, Курячий стейк на кісточці, Сібас з овочами гриль, Філе лосося з ніжним соусом, Ковбаски фірмові, Тигрові креветки у мигдально-вершковому соусі з кус-кус, Тигрові креветки у мигдально-вершковому соусі з шафрановим різотто, Тигрові креветки у мигдально-вершковому соусі з пастою птітім, Ніжка кролика у вершковому соусі, Ребра на вогні, Медальйони зі свинної вирізки, Свинний стейк на кісточці, Короп смажений з часниковим соусом