Інформація
Про заклад
Новий заклад у серці міста - лаунж-бар з гастрономічною кухнею. Спеціалізація на приготуванні м`яса зі смокера по технології low&slow – рвана свинина та яловичина, індичка, курка та навіть сало. Наше м`ясо годинами мліє у смокері, не втрачаючи свого природного смаку та набуваючи яскравого димного аромату і присмаку, щоб стати як основною стравою на вашому столі так і бути яскравою складовою інших.
Графік прийому замовлень
Способи оплати
Готівкою
Про заклад
Новий заклад у серці міста - лаунж-бар з гастрономічною кухнею. Спеціалізація на приготуванні м`яса зі смокера по технології low&slow – рвана свинина та яловичина, індичка, курка та навіть сало. Наше м`ясо годинами мліє у смокері, не втрачаючи свого природного смаку та набуваючи яскравого димного аромату і присмаку, щоб стати як основною стравою на вашому столі так і бути яскравою складовою інших.
Графік прийому замовлень
Способи оплати
Готівкою
