Закуски: Паштет з печiнки, Паштет з трюфелем, Карпаччо з телятини, Запечений сир Камамбер, Форшмак у яблучнiй глазурi, Тартар з телятини, Грінки з бородинського хліба, Карпачо з лосося власного посолу, Оселедець Матіас, Асорті сала власного посолу, Профітроль з грибами, пармезаном та соусом песто, Профітроль з лососем та крем-сиром, Чебуреки зі свининою з соусом Мексікано, Профітроль з хамоном та крем-сиром, Груша запечена з морськими гребінцями та дор-блю, Смажені палички сиру Чеддер з ягідним соусом, Смажені палички сиру Чеддер з часниковим соусом, Жульєн з куркою та грибами, Королівські креветки в мигдалевих пластівцях, Жульєн з морепродуктами, Дор Блю, Брі, Хамон, Пармезан, Бастурма, Махан, Соління, Запечені свинячі вуха, Чіабата бездріжжова