Ціберек Янтик зі свининою та яловичиною
Смажений на сухій поверхні в середині з соковитою начинкою зі свинини та яловичини, доповнений насиченим ароматом спецій і зелені, зверху змащуємо вершковим маслом. Подаємо з соусом з грецького йогурту, ароматною зеленню та гранульованим часником. Рекомендуємо смакувати з айраном.
250 г
Янтик зі свининою та яловичиною
Смажений на сухій поверхні в середині з соковитою начинкою зі свинини та яловичини, доповнений насиченим ароматом спецій і зелені, зверху змащуємо вершковим маслом. Подаємо з соусом з грецького йогурту, ароматною зеленню та гранульованим часником. Рекомендуємо смакувати з айраном.
250 г
145 ₴
250 г
Схожі пропозиції