Ціберек Янтик “Чотири сири з грушею”
Смажений на сухій поверхні в середині з тягучою моцарелою, дор блю, чедером і витриманим пармезаном, зверху змащуємо вершковим маслом. Доповнений соковитою грушею та хрусткими горіхами. Подаємо з соусом з грецького йогурту з ароматною зеленню, гранульованим часником і спеціями.
255 г
Янтик “Чотири сири з грушею”
Смажений на сухій поверхні в середині з тягучою моцарелою, дор блю, чедером і витриманим пармезаном, зверху змащуємо вершковим маслом. Доповнений соковитою грушею та хрусткими горіхами. Подаємо з соусом з грецького йогурту з ароматною зеленню, гранульованим часником і спеціями.
255 г
130 ₴
255 г
Схожі пропозиції