Основні страви: Дорадо філе з соусом чімічурі, Каре ягня з обпаленими томатами, Ребра свині глазуровані соусом BBQ з цибулевим кранчем, Стейк з лосося з томатним карпачо, Філе індички з грибами, томатами та кисло-солодким соусом, Філе міньон з овочами гриль та сирним соусом, Стейк зі свинного ошийка, Філе скумбрії запечене з лимоном, Крильця в медовому соусі, Медальйони зі свинини з грибним соусом, Стейк рібай 21 з винним маслом, Каре теля з овочами гриль, Щічкі яловичі із запеченим баклажаном та соусом наршараб, Люля-кебаб курячий з картоплею по-селянськи та аджикою, Стейк курячий з грибним соусом, Яловича вирізка з креветками та журавлиним соусом