Грузинська кухня Хачапурі по-Аджарськи
Ароматний хачапурі у формі човника з сиром сулугуні у бортиках. Перед подачею додають жовток сирого яйця таким чином, щоб жовток був цілий, а верх гарячого хачапурі змащується вершковим маслом і подаються зі шматочком вершкового масла. Жовток одразу перемішується з сиром за вашим столом! Самий яскравий та бажаний хачапурі. Увага: порція дуже велика.
450 г
Хачапурі по-Аджарськи
Ароматний хачапурі у формі човника з сиром сулугуні у бортиках. Перед подачею додають жовток сирого яйця таким чином, щоб жовток був цілий, а верх гарячого хачапурі змащується вершковим маслом і подаються зі шматочком вершкового масла. Жовток одразу перемішується з сиром за вашим столом! Самий яскравий та бажаний хачапурі. Увага: порція дуже велика.
450 г
175 ₴
450 г
Схожі пропозиції