Грузинська кухня Люля-кебаб
Окраса грузинської кухні. Готується на відкритому вогні з відбірного мяса телятини та свинини. Рекомендуємо соління або свіжі овочі на гарнір. Чудово смакує з будь-якими червоними винами або українським крафтовим пивом. Ціна за цілий кебаб на одному шампурі. 25-45 хв - час приготування.
1 шт
Люля-кебаб
Окраса грузинської кухні. Готується на відкритому вогні з відбірного мяса телятини та свинини. Рекомендуємо соління або свіжі овочі на гарнір. Чудово смакує з будь-якими червоними винами або українським крафтовим пивом. Ціна за цілий кебаб на одному шампурі. 25-45 хв - час приготування.
1 шт
175 ₴
1 шт
Схожі пропозиції