Основні страви: Котлета "По-київськи", Стейк курячий, Свинина з грибами, Паста Карбонара, Галушки фаршировані м`ясом з вершково-грибним соусом, Ковбаски свинні "Губернські", М'ясо "Чилі", М'ясо по-домашньому, Свинина пікантна, М'ясо з чорносливом, Печеня по-домашньому зі свининою, Печеня по-домашньому з грибами, Медальйони з телятини, Стейк зі свинини, Телятина відварена під соусом "Бешамель", Печінка з овочами, Стейк лосося, Судак смажений, Деруни зі сметаною, Галушки фаршировані м`ясом, Млинці з червоною ікрою, Пельмені зі свининою, Вареники з телячою печінкою, Вареники з картоплею, Вареники з капустою, Котлета "Домашня"