Безкоштовна доставка
СамУдома Фаршировані перці з курчам та беконом
Як готувати
Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.
Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, через хвилину - воду або м’ясний бульйон. Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг перців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.
Вкладаємо заморожені перці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 25-30 хв в такому режимі.
При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.
1000 г
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка при замовленні від 400 грн!
Діє до 23:59 31.12.2025
Безкоштовна доставка
Фаршировані перці з курчам та беконом
Як готувати
Готуємо соус-основу: крупно терту моркву і кубиком нарізану цибулю обсмажуємо на олії, додаємо томатну пасту, а також для аромату можна додати сіль, перець, лавровий лист та тертий або різаний часник.
Протушкувати 1-2 хв., потім додати сметану чи вершки, через хвилину - воду або м’ясний бульйон. Пропорції інгредієнтів соусу на 1 кг перців: морква 100г (1 крупна шт), цибуля 1 шт,томатна паста 50г, сметана 70-100г, бульйон 250 мл (1 склянка). Сіль, перець, часник – за смаком.
Вкладаємо заморожені перці в ємність для приготування (каструля, казан тощо), заливаємо соусом-основою, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити і тушкуємо 25-30 хв в такому режимі.
При подачі смакує зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.
1000 г
Безкоштовна доставка
Безкоштовна доставка при замовленні від 400 грн!
Діє до 23:59 31.12.2025
255 ₴
1000 г
Схожі пропозиції
