Gradnyi Котлета по-київськи (Україна)
Куряче філе у хрусткій паніровці і соковите, гаряче масло з зеленню, що розтікається після розрізняння — ідеальне поєднання. Подаємо з картопляним пюре з зеленим горошком і м'ятою. А, щоб підкреслити смак, додаємо соус тар-тар і хрумкий маринований огірочок.
450 г
Котлета по-київськи (Україна)
Куряче філе у хрусткій паніровці і соковите, гаряче масло з зеленню, що розтікається після розрізняння — ідеальне поєднання. Подаємо з картопляним пюре з зеленим горошком і м'ятою. А, щоб підкреслити смак, додаємо соус тар-тар і хрумкий маринований огірочок.
450 г
230 ₴
450 г
Схожі пропозиції