Beer&Wine Стружка кальмара з перцем і кунжутом ( По-Шанхайски)
Кальмар по-шанхайски - це стружка камьмара в гостро-перцевому соусі. У соус додані насіння кунжуту, які в свою чергу надають йому насичений і пікантний смак. Сушені шанхайські кальмари відрізняються ніжним смаком і приємним запахом, а також поживними властивостями. У м'ясі цих молюсків присутній необхідний організму людини білок, корисні для здоров'я макро - і мікроелементи, вітаміни, а також йод, магній, калій, залізо, натрій, аскорбінова і нікотинова кислота. При виготовленні шанхайського кальмара використовується сіль і китайські спеції
50 г
Стружка кальмара з перцем і кунжутом ( По-Шанхайски)
Кальмар по-шанхайски - це стружка камьмара в гостро-перцевому соусі. У соус додані насіння кунжуту, які в свою чергу надають йому насичений і пікантний смак. Сушені шанхайські кальмари відрізняються ніжним смаком і приємним запахом, а також поживними властивостями. У м'ясі цих молюсків присутній необхідний організму людини білок, корисні для здоров'я макро - і мікроелементи, вітаміни, а також йод, магній, калій, залізо, натрій, аскорбінова і нікотинова кислота. При виготовленні шанхайського кальмара використовується сіль і китайські спеції
50 г
31 ₴
50 г
Схожі пропозиції
