Випічка: Паска "Великодня", Крафін з мигдалевим франжипаном та журавлиною, Паска "Святкова", Круасан мигдалево-кокосовий, Куб cолона карамель, Куб шоколадний, Французький круасан, Французький круасан з бельгійським шоколадом, Французький круасан з фісташковим кремом, Французький круасан з нутелою, Французький круасан з солоною карамеллю, Французький круасан "Малинова насолода", Круасан мигдалевий, Круасан шоколадно-мигдалевий, Круасан малиново-мигдалевий, Шосон з в`яленими томатами та крем сиром, Шосон з сиром сулугуні та кропом, Шосон з шинкою та сиром, Сирник Львівський з марципаном (за 100 г), Сінабон, Макаронс, Печиво Вершково-мигдалеве шоколад, Печиво Вершково-мигдалеве ваніль, Печиво Нью-йорк з нутелою, Печиво Нью-йорк з вишнею, Солона карамель