Ludvig Куряче стегно на грилі з кус кусом, грибним кремом і пудрою з синьої капусти
Ніжне куряче стегно, смажене з часниковим маслом, подається на легкому кус-кусі з овочами. Вершковий грибний крем та кисло-солодкий соус підкреслюють смак, а зелена цибуля, мікрогрін та пудра з синьої капусти додають вишукану нотку кольору і аромату.
300 г
Куряче стегно на грилі з кус кусом, грибним кремом і пудрою з синьої капусти
Ніжне куряче стегно, смажене з часниковим маслом, подається на легкому кус-кусі з овочами. Вершковий грибний крем та кисло-солодкий соус підкреслюють смак, а зелена цибуля, мікрогрін та пудра з синьої капусти додають вишукану нотку кольору і аромату.
300 г
280 ₴
300 г
Схожі пропозиції
