Чорноморка Хвости білоногих креветок по-французьки
Креветки обсмажуємо на оліїі з додаванням білого вина і солі та тушкуємо у соусі по-французьки (соус на основі вершків, білого вина, рибного бульйону та ріпчатої цибулі з додаванням тим`яну, часнику, вершкового масла, цедри лимону та сиру пармезан). При подачі посипаємо петрушкою.
200 г
Хвости білоногих креветок по-французьки
Креветки обсмажуємо на оліїі з додаванням білого вина і солі та тушкуємо у соусі по-французьки (соус на основі вершків, білого вина, рибного бульйону та ріпчатої цибулі з додаванням тим`яну, часнику, вершкового масла, цедри лимону та сиру пармезан). При подачі посипаємо петрушкою.
200 г
518 ₴
200 г
Схожі пропозиції
