La Storia Пате з курячої печінки з ягідним компоте
Це закуска, що створює багату палітру смаків: від насиченої вершковості до пікантної кислинки. Готується з найсвіжішої курячої печінки, що ретельно обробляється та збивається з великою кількістю вершкового масла додаванням моркви, цибулі, вершків, спецій та невеликої кількості коньяку для глибини смаку. Додатковою ноткою є ягідне компоте та фісташка. Подається з підсушеним багетом.
170/100 г
Пате з курячої печінки з ягідним компоте
Це закуска, що створює багату палітру смаків: від насиченої вершковості до пікантної кислинки. Готується з найсвіжішої курячої печінки, що ретельно обробляється та збивається з великою кількістю вершкового масла додаванням моркви, цибулі, вершків, спецій та невеликої кількості коньяку для глибини смаку. Додатковою ноткою є ягідне компоте та фісташка. Подається з підсушеним багетом.
170/100 г
238 ₴
170/100 г
Схожі пропозиції
