Пісне меню: Грецький салат з сиром тофу, Салат зі свіжої капусти та опеньками, Салат з буряком та вишнею, Салат з синьої капусти з чорносливом, Салат овочевий з кальмарів, Салат в чашечці з лаваша, Салат із морепродуктів під гірчичним соусом, Салат із корейської моркви та стручкової квасолі, Пісний оселедець під шубою, Суп з рибними фрикадельками та овочами, Суп грибний, Суп рисовий, Суп овочевий, Суп гречаний, Пісний розсольник, Вареники з картоплею, Вареники з капустою, Вареники з грибами, Печені коржі з капустою, Овочі запечені в лаваші, Рулетики з судака та болгарським перцем, Товстолоб смажений з цибулею, Товстолоб запечений з овочами, Котлета рибна в сухарях (судак), Рибні тефтелі на подушці з горохового пюре, Картопляні коржики з оселедцем та цибулею, Тушкована капуста з квасолею та печерицями, Баклажани тушковані в гострому томатному соусі, Кабачки смажені з грибною ікрою, Шашлик з печерицями з ароматним димком, Гречана локшина з овочами та сиром тофу, Рисова локшина з овочами, Картопля фарширована грибами та помідорами, Любчики-голубчики, Гречана каша з грибною підливою, Рагу овочеве, Зрази картопляні з капустою, Зрази картопляні з грибами, Рис із стручковою квасолею та креветками, Котлети грибні з горіхами, Яблука печені, Цукерки із сухофруктів у горіховій крихті