Pinacoteca Французький цибулевий суп
Класичний цибулевий суп за рецептом Бренд-Шефа Роберто Армаролі з часів його навчання в Інституті Поля Бокюза у Франції. Готуємо на курячому бульйоні, з білим сухим вином, французькими травами і Мадейрою. Подаємо з фокачею, вкритим козячим сиром, з гілочкою тим`яну.
220 г
Французький цибулевий суп
Класичний цибулевий суп за рецептом Бренд-Шефа Роберто Армаролі з часів його навчання в Інституті Поля Бокюза у Франції. Готуємо на курячому бульйоні, з білим сухим вином, французькими травами і Мадейрою. Подаємо з фокачею, вкритим козячим сиром, з гілочкою тим`яну.
220 г
195 ₴
220 г
Схожі пропозиції
