Pinacoteca Омлет з Пармезаном та брускетою Вітелло Тоннато
Омлет з двох яєць на вершковому маслі з листям шпинату та пармезаном. Подаємо з брускетою на Чіабаті від Пана Пекаря - з класичною північноіталійською "тунцовою телятиною" (м'яка вирізка з традиційним соусом з тунця та анчоусів) та салатом рукола-чері.
240 г
Омлет з Пармезаном та брускетою Вітелло Тоннато
Омлет з двох яєць на вершковому маслі з листям шпинату та пармезаном. Подаємо з брускетою на Чіабаті від Пана Пекаря - з класичною північноіталійською "тунцовою телятиною" (м'яка вирізка з традиційним соусом з тунця та анчоусів) та салатом рукола-чері.
240 г
265 ₴
240 г
Схожі пропозиції
